Hembrev 180531

Hej!

Dags för läsårets sista hembrev, nu är det verkligen inte länge kvar till sommarlovet.

Än en gång varmt välkomna till skolavslutningen i Önums kyrka tisdag 12/6 kl. 17.00. Vi samlas utanför kyrkan så kom i god tid.

Samtliga elever går till kl 13.00 denna dag så det är endast EN skolskjuts hem.

Måndag 11/6 är det den traditionella brännbollsmatchen borta på Mossbrott mellan lärare och åk 6 som beräknar starta ca 10.15. Då är alla övriga elever publik och hejarklack och vi stannar på Mossbrott resten av dagen och äter vår lunch där som levereras från skolan.

Innan det har vi genrep inför skolavslutningen och tar sedan en promenad bort på rasten.

Vi måste än en gång tala om att vi hade en fantastisk skolresa till Trollhättan. Hoppas eleverna har berättat hemma om dagen.

I bokstavsarbetet har vi nu kommit till sista bokstaven Ö där eleverna har fått skriva eller rita sina önskningar.

På matteleken har vi jobbat med begreppen addition, subtraktion och lika med.

I tisdags fick vi lyssna på kulturskolans stråkturné där vi hade elever från skolan som deltog.

Imorgon fredag är det "Vad-du-vill-dag" där alla elever fick sitt förstahandsval. Än en gång påminnelse om att det är endast de 3 elever i klassen som valt idrott som ska ha med sig MATSÄCK och även duschgrejer.

Vi vill tacka för detta läsåret och önska alla en riktigt härlig sommar!

Lena och Malin