Blogginlägg av Maja G och Erik

October 27, 2017

I måndags jobbade vi med livet i bokstavslandet. Vi kollade på Sune i Grekland.

På tisdagen hade vi FN dagen, vi hade morgonsamling i gult. Vi prata om barnrättigheter. Vi sjöng snälla låtar, vi tände ett ljus för barn som inte har det lika bra som vi i Sverige. I onsdags hade vi gympa, 3or hade spökboll och sköld ta. På spökbollen så är man två lag, det var bänkar lägst ut på plan, man skulle kasta bollar på varandra, om man blev träffad på huvudet då hände det inget men om man blev träffad på någon annan kroppsdel då fick man ställa sig på bänken bakom det andra lagets plan. På sköld ta så fick man var sin matta. Man var två i varje lag man skulle inte bli träffad av bollen det var två som tog med bollen. På torsdagen pratade vi om älgar också skulle Anders Jacobsson komma till skolan men han fick maginfluensa.

Av Maja G och Erik. Vi tycker att veckan har varit bra och  lärorik