top of page

Hembrev Myrstacken januari-18


Hej på er!

Vi vill börja med att hälsa er välkomna tillbaka efter julens ledighet. Hoppas att ni alla har haft en härlig jul, samt att ni laddat batterierna för en fartfylld vårtermin.

I vårt förra hembrev beskrev vi Myrstackens personalförändringar, men det har nu ändrats lite ytterligare. I vår kommer följande personal att arbeta:

  • Lilian kommer att börja arbeta heltid tillsvidare.

  • Helena kommer att arbeta heltid, som vanligt.

  • Madeleine kommer att arbeta som vanligt, ledig tisdagar.

  • Nicole kommer tillbaka, arbetar tisdagar när Madeleine är ledig.

  • Cecilia kommer inte tillbaka till oss, utan kommer att börja arbeta på fritids.

På torsdagar har barnen som är födda år -13 fått åka med till skogen under eftermiddagen. Vi kommer nu att erbjuda fler barn att få åka med till skogen. Om vi pedagoger ser att ett barn har ett intresse och en nyfikenhet för att åka med, ska detta barn få göra det.

Vecka 7 är det sportlov och om ni vet redan nu att ni kommer att vara lediga, ber vi er att meddela detta om ni inte redan gjort det.

Den 14:e mars är förskolan stängd, på grund utav kompetensutveckling för personalen. Vi kommer då att befinns oss i Trollhättan för att få ta del utav olika föreläsningar.

Har ni sett att vi fått en ny hemsida? Om inte, gå gärna in och kika. På hemsidan finns det vanliga, som all information ni kan behöva. Varje vecka har vi en ansvarig pedagog som ska publicera något och just denna vecka är det Lilian, som publicerat ett par kort på våra barn här på Myrstacken.

På återseende i tamburen!

Mvh Lilian, Helena och Madeleine


bottom of page