top of page

Hembrev 4-6


Hembrev v. 18

Hej!

Nästa vecka är det lovdagar mån och tis, så välkomna tillbaka på ons 2/5!

På onsdag är det också NP i engelska för åk 6 och även på fredag den 4/5. Då kan det vara bra att ta med något extra att äta för att fylla på med energi mellan proven.

Årskurs 4 har denna vecka börjat arbeta med Storybird på engelskan. Storybird är ett verktyg man kan använda för att skapa digitala böcker. De har påbörjat fantastiska böcker så be dem visa er dem hemma! Vi kommer att fortsätta med detta nästa vecka också.

Femmorna har i engelskan arbetat med att redovisa sina kunskaper om New York på olika sätt. Vi har läst texter om N Y och sett några olika filmer och utifrån detta fick de sedan välja hur de ville arbeta. Några har hunnit redovisa denna vecka och resterande får göra det veckan som kommer.

På torsdag 3/5 kommer vi att åka till Larv och få ta del av en kostföreläsning av Pernilla Larsson via SISU. Vi kommer också att pröva på hinderbanorna som Larvs FK har där. Vi kommer att vara där fram tills kl 13.00 så man ska ta med sig matsäck och kläder man kan röra sig i. Tänk på bra skor för rörelse samt kläder efter väder!

Vecka 19 får vi besök av lärare från Europa som vill lära sig mer om utomhuspedagogik. De kommer mestadels att befinna sig på Mossbrott men hoppas också ha tid att göra ett skolbesök. Kul att få träna på vår engelska!

v. 18

m. lov

ti. Lov

o. NP-eng, idrott

to. Larv, matsäck, bra kläder och skor!

f. NP- eng

Ha en bra helg!

Helena, Anna, Moa och Ulrika


bottom of page