June 1, 2018

Hej på er!

Idag har vi haft en härlig Vad du vill-dag med följande stationer: film, bild, idrott, hem- och konsumentkunskap och slöjd. Alla elever verkade nöjda med sitt val tyckte att vi kunde ha sådana här dagar oftare! Vi tackar alla föräldrar och far- och morföräldrar som var med.

Nästa vecka är vi lediga på onsdag då det är Sveriges nationaldag. Det är inget studiestöd på tisdag.

På fredag är det djurtimme mellan 8:20-9:40. Vi hälsar alla anmälda djur och föräldrar välkomna och hoppas på en rolig stund tillsammans med djuren.

Andra lektionen på fredag är det dags för bilutställning. Alla i gul och grön klass har under vårterminens tekniktimmar gjort varsin bil efter en egen ritning. Bilen skulle vara välgjord samt kunna rulla långt och rakt. På fredag får alla visa sina bilar för övriga elever på skolan. Vi kommer också under nästa vecka att utse en vinnare i varje klass i ett bilrace där den bilen som rullar längst vinner. Spännande!

På söndag åker fem elever till England tillsammans med Ulrika och Lisa. Vi hoppas att det blir en rolig och lärorik vecka!

V. 23

M: 4: idrott ute