top of page

Hembrev 4-6 - Vecka 13

Hej!

Idag har vi uppmärksammat och hyllat varandras olikheter genom att rocka sockor. Vi har sett på film och pratat och sjungit… GRETA-arbetet fortsätter varje dag och varje stund tillsammans med utvecklingen av andra förmågor.

Hur ser vår handlingsplan ut när det gäller Covid-19?

Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och hänvisar till Vara kommuns hemsida. Städbolaget har extra städ. Vi personal torkar av elevborden med desinfektion en gång om dagen, samma gäller våra datorer. Vi får maten serverad.

Från och med nästa vecka skickar vi hem arbete till dem som blir/har varit hemma länge. Detta kommer att ske via mejl/Teams och gäller för dem som har lättare symptom. Vi har under veckan haft genomgång av olika digitala hjälpmedel, bland annat Teams. Vad som väntar vet vi inte, men vi vill vara förberedda vid en eventuell stängning av grundskolan. Vi försöker skapa så bra förutsättningar som möjligt. Ni kommer att få mer information så snart vi vet något mer.

Klassfotbollen är flyttad till 15-16 augusti.

Inget språkval för klass 6 från och med vecka 13. Undervisningen kommer ske på vår skola via fjärr eller distans.

Vecka 13

måndag: bad klass 4

onsdag: bad klass 5 och 6

torsdag: no-quizlet – helena7107 – Vatten

fredag: nomp, matteprov klass 5, engelska 4 och 5 -glosor, träna inför NP 6

Klass 6 tränar under veckan inför matteprov som blir på måndag vecka 14.

När du har läst detta mejl vill vi att du svarar med ett ok. Detta för att vi måste säkerställa att informationen kommer fram!

Vi önskar er alla en fin frisk helg, Helena, Ulrika och Anna

bottom of page