top of page

Hembrev Stubben maj -20

Våren går med stormsteg framåt. Vi mår bra, barnen är väldigt friska just nu och även personalen och det hoppas vi att vi fortsättningsvis får vara. Vi försöker att vara ute så mycket som möjligt.

Marie kommer att arbeta fram till den 15 maj sedan går hon på föräldraledighet. För henne kommer Olivia Wilhelmsson, hon arbetade på Myrstacken under hösten, hon kommer att vara hos oss på Stubben fram till sommarledigheten. Vi hälsar Algot Axelsson med familj välkommen till Stubben.

Vi har börjat med att ha lite överinskolningar till Myrstacken för de barn som ska börja där efter sommaren. Barnen tycker att det är väldigt roligt och spännandenär de får gå upp och hälsa på. Vi vet att det är svårt med kläder just nu. Men det är bra om det finns lite av varje på barnens hyllor.

Kolla gärna i lådan med nappar, det finns gått om dem där. Om ni har möjlighet så namna gärna napparna, särskilt bra i dessa tider.

Den 20 maj är sista dagen för att lämna in semesterlappen.

Den 18 juni, dagen före midsommarafton, är alla personal kompetenslediga för den 6 juni, mer info om det finns på dörren.

Om ni har några frågor eller funderingar så är det bara att fråga.

Hälsningar Hanna, Marie och Ulrika

bottom of page