top of page

Hembrev Stubben, augusti

Hej!

Nu har höstterminen dragit igång, välkomna tillbaka! Vi hälsar Abigail, Novalie och Leonardo med familjer välkomna till Stubben. Under hösten kommer det att komma fler barn till Stubben, totalt kommer vi ha 14 barn fram till november. Vi som jobbar på Stubben i höst är Moa Andersson, Ulrika Fogel och Hanna Svensson.

Nytt för denna termin är att vi öppnar inne på Stubben istället för på Myrstacken.

Just nu är det varmt ute men tänk på att ha med er kläder som barnen kan ha när vi går ut. Vi är ute i alla väder! Ha gärna några ombyte på barnens hyllor. Namna gärna även era barns kläder och nappar så vi vet vems som är vems. I hallen har vi en låda med “vems är nappen” som vi kommer att lägga nappar i om vi inte är säkra på vems det är. Finns även en korg i hallen som vi lägger kläder i, kika där i också om det är något ni saknar.

Under läsåret kommer vi på Stubben att arbeta med Bockarna Bruse som tema. Vi kommer att ha bland annat olika pyssel, samlingar med matematik, svenska och rörelse utifrån Bockarna bruse och läroplanen. Förskolan tillsammans har temat Vännerna i Kungaskogen, som även vi på Stubben kommer att arbeta ifrån också. I läroplanen för förskolan står det “Förskolan ska ge varje barn förutsättningar att utveckla nyfikenhet, kreativitet och lust att leka och lära” (Skolverket, 2018).

Önums friskola fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation angående covid-19 även under hösten!

Undrar ni något är det bara att fråga oss!

Soliga hälsningar

Moa, Ulrika och Hanna

bottom of page