top of page

Hembrev vecka 35 4-6

Välkomna till 4-6:an och ett nytt läsår 2020/2021!

I arbetslaget 4-6 arbetar Sofia Kvist, Helena Svensson, Ulrika Lanner Alfredsson samt Anna Larsson. Vi har 45 elever uppdelade på grön och gul klass, men delar i åldersklasser i matte och engelska.

Vi har gjort i ordning en kontaktbok där eleverna skriver in information, läxor mm på fredagar. Detta gör vi för att eleverna ska vara delaktigaga samt kunna ta ansvar för sitt skolarbete. Denna önskar vi finns med i skolväskan. Vi skickar hembrev via mejl på fredagar med information för kommande vecka.

Eleverna har också arbetat med olika bilduppgifter samt lära-känna-övningar.

När det gäller mobiltelefoner i skolan så har vi bestämt följande: man får använda sin mobil på sista rasten, men absolut film- och fotoförbud. All annan tid ska mobilen ligga i väskan och den tas med på eget ansvar. Skolan ansvarar inte för skada eller förlust.

Vi ser fram emot ett gott samarbete tillsammans med er vårdnadshavare. Vi förväntar oss att ni läser våra mejl för att få information. Vi förväntar oss också att alla elever har en skolväska samt idrottskläder med sig. Sjukanmälan sker till skolan 0512-10239 eller info@onumsfriskola.se.

Språkval för klass 6 ligger onsdag och fredag morgon, med start 21/8. Samling vid flaggstången utanför Alléskolans matsal. Eleverna åker buss på morgonen, Helena möter upp på Alléskolan.

Nationella prov för klass 6: muntliga delprov genomförs under vecka 45-50, vecka 6 svenska, vecka 12 engelska och vecka 17 matematik. Under dessa veckor beviljas ingen ledighet.

Hälsningar från Sofia, Helena, Ulrika och Anna

Vecka 35

Lämna in informationsbladet.

Lämna in hälsouppgift från skolsköterskan klass 5

onsdag: språkval klass 6, idrott på skolan klass 4

torsdag: idrott på skolan klass 5-6

fredag: språkval klass 6

bottom of page