top of page

Vecka 37 4-6

Hej, igår höll det på att hända något hemskt på vår skola. När bussen kom till skolan vid kvart i tre fick chauffören tvärbromsa för barn som kom springande. Nu gick det bra som tur är – vi vill ha alla fina barn och vuxna kvar! Med detta vill vi påminna er om vad som gäller vid lämning och hämtning. Möt era barn på den bortersta parkeringen!!

Från och med måndag arbetar vi efter ett nytt schema eftersom det visade sig att det gamla inte fungerade som vi ville. Ni kommer få hem ett så snart vi ser att det fungerar. Idrott ligger kvar på samma dag, onsdag 4:or och torsdag 5-6:or.

I onsdags hade 4:orna en fantastisk dag på Ekehagens forntidsby. Vår guide tog oss till en boplats från jägar- och samlarstenåldern där vi fick göra olika pyssel och laga mat. Matsäcken smakade fint och eleverna fick prova på att paddla kanot. En bra dag med bra repetition av forntiden!

Vecka 37-39 välkomnar vi er till skolan på utvecklingssamtal. Lämna in era önskemål om tider så snart ni kan – tack!

Nästa vecka får eleverna i so-läxa att titta på två avsnitt av Dröm om demokrati. Dessa arbetar vi vidare med i skolan på torsdag/fredag. Sök på www.urplay.se Dröm om demokrati.

vecka 37

tisdag: GRETA-dag på förmiddagen, vi arbetar i faddergrupper

onsdag: idrott på skolan för 4:or, munhälsolektion klass 5, fluorsköljning klass 6

torsdag: idrott på skolan för 5-6:or, so-läxa gul klass Dröm om demokrati del 4 och 5.

fredag: Nomp för alla, so-läxa grön klass Dröm om demokrati del 4 och 5, engelska glosor

Trevlig helg!

bottom of page