top of page

Hembrev Å-sidan

Hembrev Å-sidan

Kul att vi är igång med höstterminen på Å-sidan. Vi välkomnar Elida och Folke till Å-sidan. I höst kommer ni möta Annie, Helena och Nicole.

Vi öppnar på Stubben. Vanligtvis så är vi ute på eftermiddagen, men är vi inne så stänger vi inne på Stubben.

Vi har startat upp vårt temaarbete, vi fortsätter att jobba med ”Vännerna i Kungaskogen”. I onsdags startade vi arbetet med en skördefest med teater, broccolimålning, potatistryck och musik.

Å-sidans övergripande veckoplanering: Måndag: språk/svenska-samling, yoga Tisdag: rörelse, massage Onsdag: matematik, avslappning Torsdag: naturdag, skogen på eftermiddagen. Fredag: fredagstabata (inne på stubben), massage

Läs gärna i vår kalender i hallen, där skriver vi vad som ska hända/vad vi har gjort. Utöver dessa fasta punkter under veckans gång så leker vi såklart massor både inne och ute!

För barnen så underlättar det med ett par tofflor på hyllan som de kan ha när vi går till matsalen!

Tänk på att vädret skiftar mycket. Vi upplever att ni är bra på att ha kläder/ombyte som fungerar efter väder, fortsätt så! 😊 Märk gärna kläderna, det underlättar för oss personal.

Onsdag den 21:e oktober kl. 17.00 är ni välkomna till Å-sidan på föräldramöte. Vi räknar med att mötet tar 1-1 ½ timme. Vi bjuder på smörgås och kaffe, säg till innan vid ev. allergi.

Meddela oss senast 16:e oktober hur många ni kommer på föräldramötet!

Vi hoppas på en fin höst tillsammans/Annie, Helena & Nicole

bottom of page