top of page

Hembrev v.40

Hej!

Från och med nästa vecka kommer idrottslektionerna att vara inomhus. Åk 1-2 har idrott eller bad. Idrott-Lille Skutt, bad-Tiger. Åk 3 kommer ha idrott tillsammans med åk 4 i Alléhallen. Ta med inomhuskläder, tvål och handduk och för Lilleskutt-gruppen badkläder.

Vi vill påminna om årsmötet som kommer att vara 8 oktober kl. 18.30 glöm inte att anmäla er till info@onumsfriskola.se.

Lådorna och korgarna för borttappade kläder är än en gång fulla med fina kläder som saknar ägare. Under veckans Elevforum beslutade vi att varannan månad sortera och visa kläderna i klasserna. Hittar vi inte klädägaren kommer vi att skänka kläderna till välgörande ändamål. Vi vill be er föräldrar att titta lite extra noggrant i lådorna. Under v 41 kommer vi att skänka kläderna till välgörande ändamål. Tänk även på att märka era barns kläder så är det lättare att hitta ägaren om det ligger kvarglömda kläder på skolan och fritids.

Elevforum vill vädja till er föräldrar om att parkera på den stora parkeringen när ni ska hämta era barn för att underlätta för skolbussen och för att öka barnens säkerhet och glöm inte att stänga av din bil.

Måndag: Ta med läsläxan till skola. Matteläxa klar.

Tisdag: Ny läsläxa och matteläxa.

Onsdag: Idrott- Lille Skutt, Bad- Tiger, åk 3- idrott.

Torsdag:

Fredag:

Vi ser fram emot en rolig vecka!

Karin, Malin och Lisa

bottom of page