top of page

Hembrev Stubben sep-20

Hej på er!

Vi hälsar David, Cedric och Sixten med familjer välkomna till oss på Stubben. Vi hälsar Alice välkommen till oss. Hon går Barn- och fritidsprogrammet på Lagmangymnasiet och gör sin APL här hos oss under torsdag och fredagar under hela läsåret.

Stiftelsen Önums friskola hälsar er vårdnadshavare välkomna på årsmöte den 8 oktober 2020, klockan 18.30. Sista anmälningsdagen är idag den 29 september 2020. Återkommer med plats. Se mer info på våran hemsida.

Stubben kommer att ha ett föräldramöte den 22 oktober 2020, klockan 17.00-18.00. Till detta vill vi att ni anmäler er till om ni kommer eller ej! Meddela oss via mejl eller när ni hämtar/lämnar ert barn till oss på Stubben, senast fredag den 16 oktober 2020. Vi återkommer med plats men det sker här på förskolan/skolan.

Om ni vill köpa fotografiet, får ni kryssa er på listan som sitter upp i hallen samt swisha 80 kronor, senast fredag den 2 oktober 2020.

Nu är hösten på ingång med stormsteg med växlande väderlek. Nu är det bra att barnen har med sig varmare kläder, tunna vantar och mössa samt se över att barnen har med sig extrakläder.

Fråga oss gärna om det är något! 😊

Hälsningar

Hanna, Moa och Ulrika

bottom of page