top of page

Vecka 45 klass 4-6

Hej! Vi hoppas att ni alla haft en fin allhelgonahelg tillsammans. Nu ser vi fram emot att få träffa alla igen och fortsätta arbetet.

I so kommer vi att arbeta med geografi och Sverige. Namngeografi kan vi träna på www.seterra.com och för många av eleverna handlar det om att repetera landskap, städer, sjöar och berg. För en del är det en del nytt, men vi lär oss tillsammans. Läroplanen styr innehållet, men eleverna ska få vara med och lägga upp hur vi ska nå målet. Det gör vi den första lektionen. Denna vecka kommer alla få en so-läxa som ser lite olika ut. En del av oss behöver träna och befästa begrepp (demokrati) och de kommer att få en quizletläxa samt ett arbetsblad. Övriga får en annan so-läxa. Dessa delas ut i morgon måndag.

Vi saknar fortfarande representanter till föräldrarådet så vi ber er att anmäla er om ni har möjlighet att vara med. Föräldrarådet är en viktig del av Önums Friskola – utan det hade det aldrig blivit en friskola! Tack!

På tisdag kommer skolans psykolog Emelie till skolan och har utbildning för alla elever i 4-6:an med tema Hållbarhet i vardagen. Vi startar dagen med morgonpuls och fortsätter med arbete kring vårt mående.

/Ha en fin vecka! Helena, Ulrika och Anna

Vecka 45

tisdag: Emelie kommer – Hållbarhet i vardagen

onsdag: idrott klass 4

torsdag: idrott klass 5-6

fredag: so-läxa, nomp 5-6

Vecka 46

Läsvecka på hela skolan och förskolan

Onsdag: matteprov klass 6

bottom of page