top of page

Hembrev ifrån Spindelnätet

Hejsan i höstmörkret! Tiden går fort när man har roligt och vi är redan inne i december med jullov i antågande. Ledighetslappen ska in senast på FREDAG på mailen och vi ber er att den kommer in så fort som möjligt så vi kan planera och ordna verksamheten på bästa sätt utifrån elevantalet. Eftersom utevistelsen är en stor del på eftermiddagarna så önskar vi att barnen har med sig bra och varma kläder för att vara ute och leka i.

På fritidshemmet just nu arbetar vi projektet "Den stora vandringen", vi har sökt och fått beviljat bidrag från Folkhälsorådet i Vara Kommun och köpt in stegräknare som eleverna under första timmen på fritids får använda. Sedan sammanställer vi stegen och ser hur långt i Sverige vi kan gå fram till jul. Eleverna är väldigt flitiga och springer runt hela tiden. Just nu är vi en bra bit bortanför Göteborg.

Under omständigheterna vi lever i så kommer vi tyvärr inte kunna bjuda in er vårdnadshavare till det traditionella drop-in-fikat som brukar vara i december. Vi vill påminna er än en gång om att hämtning och lämning sker utomhus i dessa pandemi-tider och kom till oss pedagoger så kan vi säga till erat barn om han/hon är inomhus. Håll i, Håll ut och Håll Avstånd.

Dagarna och eftermiddagarna blir allt mörkare nu och därför är vi väldigt glada över att Kvänums Energi har valt att sponsra fritidshemmet med reflexvästar som eleverna tar på sig efter klockan 15:30 för att sedan lämna åter vid hemgång, detta gör det betydligt enklare för oss att se vart eleverna är. Sedan kommer varje elev på fritids att få varsin liten lampa som är utmärkt att sätta fast på dragkedjan till jackan. Vi tackar Kvänums Energi för detta 😊

Hälsningar Karl, Johannes, Lisa, Jimmie, Hanna och Camillia.

bottom of page