top of page

Hembrev 4-6

Hej!


Idag har åk 4 och 5 fått lära sig mer om robotar via en livesändning från Balthazar. De fick också i uppgift att fundera över ett behov som en robot skulle kunna hjälpa till med samt rita en skiss på hur roboten skulle kunna se ut och fungera. Många skulle vilja ha en robot som hjälper till att laga mat och göra läxor!


I onsdags var det dags för Önumsloppet i härligt väder - tur att vi bytte dag så att vi slapp regnet som kom på torsdagen! Alla tog sig runt genom att gå eller springa och vid målgången väntade en medalj!


Nästa vecka börjar vi med utvecklingssamtalen. De flesta har valt att komma hit till skolan men några möten kommer att ske via Teams. Alla har fått hem en GRETA-enkät att fylla i. Ta med den till samtalet!


På tisdag har åk 5 matteprov. Det handlar om de fyra räknesätten och den här veckan har vi repeterat det vi lärt oss om addition, subtraktion, multiplikation och division. Alla har ett arbetsschema och där kan man se vilka sidor man kan titta på för att läsa sammanfattningen och göra repetitionsuppgifter.


Tisdagen den 5 oktober klockan 19:00 (efter årsmötet) är ni välkomna på föräldramöte för åk 4-6. Se särskild inbjudan som skickats hem på papper! Anmäl om ni kommer eller inte senast 1 oktober! Det går även att lämna besked genom att svara på detta mailet.

v.39

m: 5 - idrott inne

ti: 4,6 - idrott inne, 5 - matteprov, 6 - språkval, idrott inne

o:

to: 5 - idrott inne (Lönnen) 6 - idrott inne

f: Alla - nompläxa, engelskaläxa, 6 - språkval,

Trevlig helg!

Anna, Ulrika, Sofia och Helena

Comentários


bottom of page