top of page

Hembrev 4-6

Hej på er!


På söndag firar vi första advent, mysigt att tända ljus i mörkret som omger oss. Den som ännu inte tagit med något ljus till bänken får gärna göra det om man vill. Vi påminner om foton till julkalendern, lämna in senast på tisdag så att vi hinner förbereda innan vi ska börja öppna på onsdag när det är 1 december.


Arbetet med människokroppen är snart avslutat och under v. 49 kommer alla att få ett prov där man får visa sina kunskaper.


Vi deltar i mattetävlingen Pangea som handlar om att lösa matematiska kluringar. Åk 4 och 5 gjorde sina uppgifter igår och åk 6 får göra sina nästa vecka. Svaren ska skickas in senast 3/12 och sedan får vi se om någon från vår skola kommer med till finalen!


Fredagen den 10 december är det Nobeldagen och då passar vi på att ha vår egen Nobelmiddag i bygdegården. Där får vi ta del av en trerätters middag, uppträden och prisutdelningar. Man får gärna klä upp sig!


På onsdag är det bad för alla i åk 6 samt för de i åk 4-5 som inte var här och gjorde simtestet under denna eller förra veckan.


v.48


m: studiedag


ti: 6 - språkval, 4, 6 - idrott


o: bad (gäller åk 6 samt de som inte gjort simtest v.46-47


to: 6 + 5(Linden) - idrott

f: SO-läxa, 6 - språkvalTrevlig helg och första advent!

Anna, Ulrika, Sofia och Helena
Comentarios


bottom of page