top of page

Hembrev 4-6

Hej!

En fullspäckad vecka är till ända och vi har hunnit med både besök från England och provat nya klasser i veckan. I måndags hade vi besök av 38 lärare från England som deltog i en utbildningsdag om utomhuspedagogik på Mossbrott. De var även på skolan och fick en guidad tur av åk 6. Jättekul att åter kunna ta emot besök på skolan!

Nästa måndag kommer det ett nytt gäng med lärare från England och då är det åk 5 som får guida dem runt. Vi kommer även att få besök av två lärare från Spanien som är hos oss hela veckan.

I går prövade vi nya klasser inför kommande läsår och kommer att göra så några gånger till. Det är inga klasser bestämda än och åk 3 kommer att få pröva både Linden och Lönnen.

Alla elever har fått med sig sitt engelskaförhör hem som de gjorde idag, som vi vill att ni tittar på och sätter er signatur på så vi ser att ni sett det. De som inte hade läst på får ett nytt förhör på måndag.


v. 18

m. idrott åk 5, besök av lärare från Alléskolan – åk 6, besök från England under dagen, besök från Spanien hela veckan.

ti. idrott åk 4 och åk 6, språkval åk 6,

o. NP – ma åk 6 – ta med mellanmål, livräddning grupp 1-Alice L, Alva, Daniel, Emil, Emilia DV, Emilia F, Ivar Brä, Jill, Lillva, Maja, Melody, Nova, Sara och Malte

to. idrott åk 6 + 5 Lönnen, pröva nya klasser, åk 6 hälsobesök

f. NP – åk 6 ma, åk 4 – nompläxa


Ha en fin helg!

Arbetslag 4-6

Comments


bottom of page