top of page

Hembrev 4-6

Hej!

Nu är det 19 dagar kvar på denna termin. Dessa dagar ska fyllas med mycket lärande av olika slag, i klassrummen, ute på skolgården och vissa dagar på annan plats.


På måndag åker 9 elever i klass 6 till Spanien tillsammans med personal. En spännande och lärorik resa. Eleverna som är kvar hemma kommer att arbeta med Spanien på SO-lektionerna. Gemensamt lärande på olika platser.


Igår torsdag hade vi en temadag med fokus på hållbarhet. Våra 6:or lagade mat av rester som Sara tagit vara på och bjöd både skola och förskola på mycket gott. Extra gott att kunna äta ute i solen! 4-5:or var ute på skräpplockning, både mot Emtunga och Mossbrott och vi samlade ihop en hel del. En god insats för miljön, men en påminnelse till oss alla om att vara rädda om miljön och ta med skräpet hem. Vi kom fram till att plast och olika förpackningar var det som var vanligast. På bildlektionen gjorde vi olika kollage av gamla tidningar. Kreativa elever och fint arbete – vi arbetar vidare med detta idag fredag.


Kom ihåg att lämna in prao-lappen!


Vi påminner om morgondagens röjardag där skolgården blir vårfin! Alla är välkomna! Det är ju också utlyst en tävling om vilken klass som har flest representanter!


Vecka 19

Måndag: elever på resa till Spanien

Tisdag: språk + idrott klass 6 - Klass 3 kommer på besök på förmiddagen - Redovisa majblommor!

Onsdag: idrott Linden

Torsdag: Idrottsdag på Mossbrott på eftermiddagen. Ta på/med kläder som du kan idrotta i, duscha får du göra hemma, vattenflaska.

Fredag: språk klass 6

18-19/5 lov

22/5 prao

24/5 skolresa till Universeum

25/5 Skolgårdsfest + öppet hus 6:or NP

7/6 Examen på Mossbrott

bottom of page