top of page

Hembrev 4-6

Hej! 

 

Stort grattis till åk 5 som är vidare i Vi i femman och nästa deltävling är på tis 19/3 kl . 10.03. Då åker vi till Skövde igen och resten av åk 5 är med och tävlar på skolan. 

Efter en fullspäckad och spännande vecka med nationella prov, Vi i femman och studiedag så andas vi ut och laddar om för nästa roliga vecka. Då är det sista veckan innan påsklovet och på fredag är det dags för den årliga påskpromenaden på Mossbrott. Då är det matsäck och bra kläder efter väder som gäller.  

På torsdag 21/3 kommer vi att uppmärksamma Rocka sockar. “Man rockar sockorna därför alla fyra varianter av Downs syndrom beror på ett medfött genetiskt tillstånd kopplat till kromosompar 21. Kromosomparen ser i mikroskop nästan ut som sockor som ligger med hälarna mot varandra. Med att rocka sockorna hyllar vi olikheter och alla människors lika värde.” ( https://www.svenskadownforeningen.se/rocka-sockorna/mer-om-rocka-sockorna/) 

 

Glöm inte att anmäla er till klassfotbollen, måndag är sista dagen. 

 

Vi vill också påminna om att alla elever ska ha med sig idrottskläder, handduk och tvål vid idrottslektioner och byta om! I annat fall så får man stanna på skolan och ha lektion med andra klasser. 

 

v. 12 

m. Sista anmälningsdag till klassfotbollen! 

Ti. Språkval och idrott åk 6, idrott Lönnen och Vi i femman åk 5 

o.  

To. Ma-läxa åk 4,5 och 6. Sv – veckans ord.  Idrott Linden, Rocka sockar! 

f. språkval åk 6, påskpromenad, bra kläder och matsäck! 

 

Ha en fin helg! 

Anna, Sofia, Alice och Ulrika 

Comments


bottom of page