top of page

Hembrev 4-6

Hej! 

Nu går vi in i sluttampen av den här terminen och nästa vecka är det den sista “hela” veckan men med flera schemabrytande aktiviteter. På måndag 27/5 är det praodag för alla elever och följande information står på lappen som de fått med sig hem. Där finns även frågorna: 

“Vi hoppas att du får en lärorik dag tillsammans med din handledare. Vi vill att du tar reda på vilka arbetsuppgifter som ingår och vilken utbildning som krävs. Vad är positivt med yrket och finns det kanske något som är mindre positivt? Du kommer att få redovisa för oss andra vad du lärt sig. På så vis får vi veta mer om många olika yrken och arbetsplatser. 

Ha en fin dag! Var nyfiken!” 

Torsdagen den 30/5 är det skolresa till Jump yard och då är det matsäck som gäller. Man får även ta med sig 50 kronor om man vill köpa glass. Alla måste ha “halksockar” på sig när de hoppar med det finns där till alla men har man egna så går det jättebra att ta med dem. 

Åk 6 -  De elever som ska börja på Alléskolan i höst behöver ansöka om skolskjuts. Det gör man på Vara kommuns hemsida, e-tjänster, ansöka om skolskjuts. https://sjalvservice.vara.se/oversikt/overview/283  

Åk 6 -  föräldrar - ni har fått ett mail hem med en länk till en utvärdering som vi gärna vill att ni gör så snart som möjligt, tack! 

v. 22 

m. praodag 

Ti. Språk åk 6, åk 6 idrott på skolan, Lönnen idrott på skolan. 

o.  

To. Skolresa Jump yard, matsäck, ev peng max 50:-  

f. språk åk 6 

 

Ha en fin helg! 

Anna, Sofia och Ulrika 

Comments


bottom of page