Hembrev Spindelnätet Januari.

Hejsan! Nu har vårterminen dragit igång och vintern har förhoppningsvis kommit för att stanna ett tag med alla dess fördelar. I och med att läget är som det är med Covid-19 så kommer vi att vistas utomhus under större delen av elevernas tid på fritidshemmet. Så ett par extra vantar och mössa kan vara skönt ifall de andra inte hinner torka i torkskåpen.

Vi ber er föräldrar återigen tänka på att inte gå in i våra tre entréer, detta för att just minska smittspridningen. Vill ni prata med någon av pedagogerna på fritids så kan ni antingen be era barn skicka ut oss, eller så knackar ni på dörrar/fönster.

Vi har även skickat ut ett mail med kontaktuppgifter till fritids där ni föräldrar kan maila/smsa/ringa när ni hämtar erat barn så säger vi till barnen att de åker hem.

Hoppas nu på en snörik och härlig tid framöver!

Jimmie, Lisa, Johannes, Karl, Hanna och Camilla