top of page

Hembrev Stubben -jan

Hej!

Nu har vi kommit igång med en ny termin. Vi välkomnar Sixten K, Harry och William med familjer till Stubben.


Från och med nu kommer ni bara få vara max TVÅ föräldrar i hallen samtidigt, både vid lämningar och hämtningar pga covid-19! Om ni kommer och vi är ute kan ni ta med barnen hem med overall eller ta av den i bilen när ni hämtar och ta med nästa dag igen.


Vi kommer dela upp barngruppen i två grupper de flesta förmiddagar. Oftast kommer en grupp gå ut efter frukost medan andra gruppen är inne och sedan växlar vi efter halva tiden.


Under hösten arbetade vi med temat Bockarna Bruse vilket vi kommer fortsätta att göra även under våren. Vi fortsätter att arbetet med exempel lägesord och antal. En dag i veckan kommer vi fortsätta att ha rörelse under vårterminen.


Nu när det är snö ute har vi gjort ett snöexperiment med att fylla en pantflaska med snö. Se bifogad fil. Några barn har fått börjat pyssla en snögubbe idag och detta kommer vi fortsätta med under veckan. Dessa syns i bakgrunden på bilden i filen.


Utvecklingssamtal och uppföljningssamtal väntar vi lite med pga av covid-19. Ni får gärna fråga oss om det är något ni funderar eller undrar över vid lämning och hämtning.


Kolla gärna över era barns extrakläder så det finns kläder som passar, så vi kan byta i fall barnen blir blöta exempelvis ute eller när de tvättar händerna. Ett tips är att ha med ett par raggsockar som vi kan ta på när vi är ute och det är kallt samt tjocka vantar. Vi är ute mycket i stort sett i alla väder.


Hälsningar

Moa, Ulrika, Madeleine och Hanna

snö
.pdf
Ladda ner PDF • 466KB


Comments


bottom of page