top of page

Hembrev v.2

Hej alla förskoleklassföräldrar!

Skolan är igång igen vilket vi tycker är väldigt roligt. Nu gäller det att vi alla hjälps åt så att vi också får hålla oss friska och kan få fortsätta vårt skolarbete på bästa sätt.

Tänk på att lämna och hämta era barn utanför skolhuset för att på så vis hålla bästa avstånd.

Vi har hunnit att träffa bokstaven N och har i denna veckan skrivit Namndikter. Alla hjälps åt att tänka vad som passar in på respektive elev och dess namn. Eleven måste tycka att förslaget är bra för att vi ska skriva det i namndikten.


Under torsdagens naturpass valde vi att gå till isbanan i Emtunga vilket var väldigt roligt, alla elever hade hjälm på sig och åkte sedan på sina stövlar. Eftersom detta var väldigt kul så planerar vi att även nästa torsdag gå till isen igen, naturligtvis om vädret håller i sig. De elever som har skridskor eller har möjlighet att låna får gärna ta med sig dem. Jättebra att ta med egen hjälm och önskar man ta med en klubba går det bra.


På matteleken tränar vi för fullt med 5-kompisarna – vilka två tal som tillsammans blir 5 – på olika sätt. Detta är en bra grund för den fortsatta matematikutvecklingen.


På musiken har vi startat upp ett projekt som kommer löpa under våren. ”Musik-Malin” har utmanat samtliga på skolan att lära sig ”Jerusalema dance challenge”, en line-dance som dansas världen över för att sprida glädje och gemenskap i pandemin. När vi kan den riktigt bra kommer vi dansa hela skolan tillsammans ute på skolgården och live-streama på vår youtubekanal.


Trevlig Helg!

Hannah, Malin och LenaComments


bottom of page