top of page

Hembrev vecka 50-51

Hej!

Idag har vi varit i bygdegården på Nobelmiddag. Eleverna bjöds på trerätters, underhållning och besök av “kungaparet” som delade ut nobelpris i matematik, litteratur, bild, uppfinningar samt fredspris. Fina elever som klarade att sitta och äta länge, extra fina elever på mellanstadiet som tog god hand om de yngre vid bordet.


Nu räknar vi ner till ett efterlängtat jullov. Vi öppnar kalendern och gissar vem som gömmer sig där. Vi tänder ljus och en del dagar tittar vi på årets julkalender. Vi avslutar arbeten och betar av våra mål. På SO-lektionerna har vi lärt om Ostindiska kompaniet och jämfört livet på landet och i staden på 1700-talet. Nästa vecka ska vi se på film om Gustav III och hans intresse för konst och vetenskap. Denna vecka har vi fokuserat på Alfred Nobel och hans uppfinningar.


På måndag morgon samlas vi i Önums kyrka 8.30 för Luciamorgon. Endast föräldrar är välkomna, se mejl från Karin tidigare i veckan. Du som skjutsar ditt barn till skolan kan göra det direkt till kyrkan. Det finns personal där från kl. 8.00.

Vecka 50

måndag: Lucia Önums kyrka 8.30

Idrott klass 5

tisdag: Språkval och idrott klass 6

matteprov klass 5

Idrott klass 4

Skolsköterskan kommer

torsdag: idrott klass 6 + klass 5 Lönnen

Fredag: Pysseldag

Vecka 51

måndag: Julbord på skolan

idrott klass 5

tisdag: skolan slutar 11.00

Trevlig helg önskar vi er alla! Helena, Ulrika, Sofia och Anna

留言


bottom of page