top of page

Välkommen till skolan!

Hej och välkomna tillbaka till skolan!

Vi hoppas att ni alla haft en fin sommar och är redo att börja jobba igen. Här är nya tider med nya namn på klassrummen. 4-6 Linden och 4-6 Lönnen är namnen på våra klassrum och i arbetslaget 4-6 ingår Sofia, Helena, Ulrika och Anna. Vi inleder läsåret med tema vatten i alla ämnen, i både teori och praktik och i nära samarbete med GRETA.

En förutsättning för lärande är att eleverna känner sig trygga och har studiero under sin skoldag. Inför detta läsår har vi gjort några förändringar som vi hoppas ska leda till detta. Vi kommer bland annat ha mindre studiegrupper vid fem tillfällen under veckan, fruktstund med högläsning varje dag och erbjudande om mentorstid varje månad.

Vi förväntar oss ni föräldrar ser till att era barn kommer i tid till skolan och har ätit frukost hemma, att de har sovit tillräckligt för att orka med skolan och att de har med sig en skolväska med det material och extrakläder de behöver. Vi förväntar oss också att ni läser hembrev varje vecka.

Ni kan förvänta er att vi möter ert barn varje morgon och tar ansvar för dem under dagen. Vi kommer att göra allt vi kan för att öka lärandet i alla ämnen. Alla elever ska känna trygghet och få studiero. Vi äter tillsammans och det finns alltid minst två vuxna ute på rasten.

Alla elever får med sig ett informationsblad hem där vi önskar att ni fyller i aktuella kontaktuppgifter och skickar med tillbaka till skolan så snart som möjligt. Detta hembrev kommer i pappersform, men i fortsättningen skickas de via mejl. Ni kan också läsa dem via hemsidan.

Vi kommer att hälsa er välkomna till utvecklingssamtal om några veckor, men tveka inte att höra av er om ni har några funderingar!

Vi ser fram emot ett gott samarbete kring alla fina barn.

Sofia, Helena, Ulrika och Anna

Comments


bottom of page