TJÄNSTER

ÖNUMS FRISKOLA - en liten förskola/skola med stora möjligheter, det NATURLIGA valet.

Vår verksamhet består av förskola, förskoleklass, skola åk 1-6 samt fritidshem. På Önums Friskola är vi ca 160 barn och därav 60 förskolebarn. Vår naturmiljö är stimulerande och utmanande för barn och pedagoger. Vi ser gärna att du har ett stort naturintresse.

Välkommen att bli en del av vår verksamhet!

Nya tjänster

2021-03-10

Förskoleklass, åk 1-3

Vi söker dig med lärarlegitimation för förskoleklass och årskurs 1-3. Du kommer att ha delat mentorskap i förskoleklass samt undervisning i en åldersblandad 1-3 klass.

Du trivs med kollegialt samarbete och ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet. Din kommunikation och ditt ledarskap i klassrummet är tydligt. Dina lektioner präglas av struktur, studiero och god ordning. Anpassningar är en naturlig del av din undervisning och ditt förhållningssätt.

​Vi ser det som en ständig utmaning att hitta vägar för att skapa en god lärmiljö för varje elev. Att få göra skillnad, att få ställas inför nya utmaningar och att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor är några av fördelarna med att arbeta hos oss.

Då vi är en naturprofilerad skola ser vi gärna att du har kunskap och intresse i ämnet natur.

Maila ansökan till info@onumsfriskola.se

Sista ansökningsdag 31 mars