TJÄNSTER

ÖNUMS FRISKOLA - en liten förskola/skola med stora möjligheter, det NATURLIGA valet.

Vår verksamhet består av förskola, förskoleklass, skola åk 1-6 samt fritidshem. På Önums Friskola är vi ca 160 barn och därav 60 förskolebarn. Vår naturmiljö är stimulerande och utmanande för barn och pedagoger. Vi ser gärna att du har ett stort naturintresse.

Välkommen att bli en del av vår verksamhet!

Nya tjänster

Lärare i grundskolan åk 1-3 och 4-6

Tillsvidare

Vi söker dig med lärarlegitimation.

Du trivs med kollegialt samarbete och ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet.

Dina lektioner präglas av struktur, studiero och god ordning. Anpassningar är en naturlig del av din undervisning och ditt förhållningssätt.

Du kommer att ha delat mentorskap. Din kommunikation och ditt ledarskap i klassrummet är tydligt.

​Vi ser det som en ständig utmaning att hitta vägar för att skapa en god lärmiljö för varje elev. Att få göra skillnad, att få ställas inför nya utmaningar och att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor är några av fördelarna med att arbeta hos oss.

Intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Tillträde 10 januari eller enligt överenskommelse

Ring för mer information