TJÄNSTER

ÖNUMS FRISKOLA - en liten förskola/skola med stora möjligheter, det NATURLIGA valet.

Vår verksamhet består av förskola, förskoleklass, skola åk 1-6 samt fritidshem. På Önums Friskola är vi ca 160 barn och därav 60 förskolebarn. Vår naturmiljö är stimulerande och utmanande för barn och pedagoger. Vi ser gärna att du har ett stort naturintresse.

Välkommen att bli en del av vår verksamhet!

 

Nya tjänster 2022-06-21

Speciallärare/lärare

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en speciallärare/legitimerad lärare för grundskolan till vår nystartade resursgrupp på Önums friskola. Du ska tillsammans med skolans övriga personal planera för att skapa en undervisning som väcker elevernas nyfikenhet och lust att lära, samt aktivt arbeta för att skapa trivsel och studiero. Du är positiv, flexibel och har möjlighet att se lösningar och komma med egna idéer.

Tjänsten kommer att tillsättas om sökt bidrag från SPSM tillfaller Önums friskola. Beslut om tilldelning kommer att ske i mitten av juni.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en speciallärare/lärare med kompetens att planera och bedriva undervisningen i en mindre flexibel undervisningsgrupp på skolan. Du har en positiv inställning och ser alla elevers möjligheter och styrkor. Du är strukturerad och skicklig på att inspirera och motivera eleverna.

Sista ansökningsdag 2022-07-31