top of page

TJÄNSTER

ÖNUMS FRISKOLA - en liten förskola/skola med stora möjligheter, det NATURLIGA valet.

Vår verksamhet består av förskola, förskoleklass, skola åk 1-6 samt fritidshem. På Önums Friskola är vi ca 160 barn och därav 60 förskolebarn. Vår naturmiljö är stimulerande och utmanande för barn och pedagoger. Vi ser gärna att du har ett stort naturintresse.

Välkommen att bli en del av vår verksamhet!

 

Nya tjänster 

2023-01-01

Vi söker timvikarie vid sjukdom och annan frånvaro. Är du intresserad av att vikariera hos oss skicka gärna ett mail till info@onumsfriskola.se.

2023-03-31

Lärare i årskurs 4-6 Ma/No

ARBETSUPPGIFTER

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst som lärare för elever i mellanstadieåldern. Vi söker en engagerande Ma/No lärare med arbete i åk 4-6. Tjänsten innehåller både årskursvis och åldersintegrerad undervisning.

Tillsammans med övriga i arbetslaget ska du planera, genomföra och utvärdera verksamheten för att skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling och en god lärmiljö.

Kvalifikationer

​Vi söker dig som är legitimerad lärare i Ma/No med behörighet att undervisa från årskurs 4-6. Du är flexibel, har en positiv elevsyn och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Du har förmåga att utveckla arbetet utifrån uppdraget i läroplanen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 230430

bottom of page