TJÄNSTER

ÖNUMS FRISKOLA - en liten förskola/skola med stora möjligheter, det NATURLIGA valet.

Vår verksamhet består av förskola, förskoleklass, skola åk 1-6 samt fritidshem. På Önums Friskola är vi ca 160 barn och därav 60 förskolebarn. Vår naturmiljö är stimulerande och utmanande för barn och pedagoger. Vi ser gärna att du har ett stort naturintresse.

Välkommen att bli en del av vår verksamhet!

Nya tjänster

Förskollärare

Tillsvidare

Vill du ha ett av de viktigaste uppdragen som finns. Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och har god insikt i förskolans pedagogiska uppdrag och utvecklingsarbete.

Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Tillsammans driver och utvecklar ni arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten och är väl förtrogen med läroplanen.

Vi är mycket ute i naturen och utforskar tillsammans, barn och pedagoger. Vi ser gärna att du har ett stort naturintresse. Du är kreativ, aktiv, positiv, engagerad och flexibel i ditt arbete och ser möjligheter.

Förskollärarlegitimation krävs för tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse

Ring för mer information