TJÄNSTER

ÖNUMS FRISKOLA - en liten förskola/skola med stora möjligheter, det NATURLIGA valet.

Vår verksamhet består av förskola, förskoleklass, skola åk 1-6 samt fritidshem. På Önums Friskola är vi ca 160 barn och därav 60 förskolebarn. Vår naturmiljö är stimulerande och utmanande för barn och pedagoger. Vi ser gärna att du har ett stort naturintresse.

Välkommen att bli en del av vår verksamhet!

Nya tjänster

2019-05-16

Grundskollärare

Tillsvidare

Tillträde augusti 2019

Vi söker dig med lärarlegitimation och ser gärna att du har behörighet att undervisa i några av ämnena

Ma, Sv, No, So och Idh.

Du trivs med kollegialt samarbete och ser skolutveckling som en naturlig del av arbetet. Din kommunikation och ditt ledarskap i klassrummet är tydligt. Dina lektioner präglas av struktur, studiero och god ordning. Anpassningar är en naturlig del av din undervisning och ditt förhållningssätt.

Vi ser det som en ständig utmaning att hitta vägar för att skapa en god lärmiljö för varje elev. Att få göra skillnad, att få ställas inför nya utmaningar och att få arbeta tillsammans med engagerade kollegor är några av fördelarna med att arbeta hos oss.

Välkommen att söka, skicka ansökan till info@onumsfriskola.se