• Admin

Hembrev v.3


Hej alla förskoleklassföräldrar!

Nu är vi igång efter juluppehållet med en ny spännande termin

.

Bokstaven M har kommit och ville ha hjälp med att få fina kläder till sin maskerad. Eleverna klädde och formade M i många fina färger.

På matteleken har vi börjat jobba med de geometriska formerna och träffat Cilla Cirkel och Ture Triangel.

I vårt Likabehandlingsarbete arbetar vi lite extra med TRYGGHET och i måndags tittade vi i våra naturgrupper på en film som vi i nästa vecka ska diskutera vidare om dess innehåll.

I vår klass arbetar vi med hela GRETA och lyfter upp eleverna genom att dela ut GRETA-hjärtan vid positiva handlingar. Målet är även nu femtio men nu räknar vi baklänges.

Bad och idrott startade igång i veckan och nu i vår är det 8 lektioner av varje.

Tyvärr kunde vi inte åka skridskor i dag p.g.a att det var för mycket vatten på isen och då hade blivit många blöta barn. Vi hoppas vi får tillfälle längre fram med skridskoåkning.

Det är väldigt kladdigt och lerigt ute på gården,Så trots bra ytterkläder blir många våta ,både på byxorna sockarna och tröjorna så kolla gärna om nytt ombyte behöver skickas med.

Trevlig Helg!

Lena och Malin


Senaste inlägg

Visa alla

Hembrev 4-6

Hej! Tiden går fort, vi har redan gått en fjärdedel av den här terminen. 6:orna har gjort de nationella proven i svenska, bra jobbat! Nästa np är engelska, v.14. Vi börjar närma oss slutet på perioden

Hembrev v.6

Hej alla förskoleklassföräldrar! I måndags var Åk F-3 på konserthuset och tittade på en teater som hette ” Jag sa ju förlåt” Efteråt diskuterade vi vad den handlade om. I bokstavsarbetet har vi träffa

Hembrev 4-6

Hej! Idag har Stefan Janson varit här och berättat om sina resor till olika länder i Afrika, bl a Namibia, Etiopien och Botswana. Han visade fina foton på djur och människor och berättade om upplevels

Kontakta oss

© Copyright 2017 by Önums friskola.

Tel: 0512-10239

E-post: info@onumsfriskola.se

Rektor Aina Västfält

Tel: 070-888 03 66

Adress

Önum Djäknagården 1

534 91 Vara