top of page

Hembrev 4-6

Hej!

Det ligger många kvarlämnade kläder i korridoren. På måndag (1 februari) lägger vi ut alla kläder på borden på skolgården, välkomna dit och titta mellan 13:00-16:30 om ni saknar något!

Vi tackar alla som anmält sig att ställa upp på en yrkesintervju via Teams under vecka 6. Finns det fler som har möjlighet är vi tacksamma - hör av er!


Vi har gjort affischer till en tävling med temat “Stoppa skräpet”. Tanken var att skapa en affisch med information/uppmaning om varför vi inte ska slänga skräp i naturen. Innan vi startade arbetet tittade vi på korta filmer med fakta om skräp och skräpets konsekvenser. Man fick välja om man ville arbeta enskilt eller i grupp. När alla var färdiga röstade vi fram ett bidrag från varje klass som får representera respektive klass. Nu hoppas vi på vinst!


I no:n lär vi oss mer om syror och baser. Vad menas med att något är surt, neutralt eller basiskt? Hur mäter man surhet? Vilka sura och basiska ämnen hittar vi i våra hem? Hur påverkas naturen av försurning? Detta är några av frågorna vi arbetar med.


Alla har fått meddelande om utvecklingssamtal. Vi påminner om att lämna in lappen när ni kryssat i tider som passar. Det går också bra att maila.

v.5

m:

ti:

o: 4-idrott i bygdegården språkval

to: 5-6 - idrott i Vedum, 6 - engelskaläxa (Teams)

f: 5 - matteläxa, 6 - språkval, nomp

Trevlig helg!

Anna, Ulrika och Helena

Comments


bottom of page